Daar gaan we weer...

Godelieve en Alexander als eerste op het water.
Godelieve en Alexander als eerste op het water.

De kop is er weer af! Het nieuwe surf seizoen is weer van start gegaan... Vorige week zaterdag hebben we met de hulp van enkele clubleden het lokaal en het materiaal weer klaar gemaakt voor een verse start.

Naast de nodige opruim en opkuis hebben we onze recentste investering klaar gemaakt voor gebruik: een zestal spiksplinternieuwe zeilen van 5 tot 7,5 m2 inclusief nieuwe masten en gieken hangen nu klaar voor gebruik. Klik hier voor de foto's van de werkdag.

 

Vandaag boden zich dan de eerste moedigen aan om het seizoen in te surfen. Proficiat Godelieve en Alexander! Meteen kon het nieuwe materiaal getest worden. Graag horen we wat jullie er van vinden.

 

De volgende activiteiten zullen niet lang op zich laten wachten! Volgend week zondag varen we gelijk onze éérste clubwedstrijd en op 10 mei is het al opendeurdag en watersportdag. Bekijk zeker regelmatig onze agenda om op to date te blijven!