Verslag Surfin' Safari

Het weekend van 23 en 24 mei kondigde zich aan als een goed gevuld weekend! Er waren verschillende inschrijvingen voor de geplande weekendles en dus kon Jos het best van zichzelf geven om wat vers bloed de kneepjes van het surfvak te leren. En ook Fritz en Jorit mochten hun beste beentje voor zetten om een 6-tal geïnteresseerden te initiëren tijdens onze eerste Probeerdag van het seizoen. Maar ook onze ludieke rondvaart Surfin' Safari stond gepland voor dit weekend.

Op zaterdag waren de omstandigheden best geschikt voor beginnende windsurfers maar helaas liet de wind zondag voormiddag wat op zich wachten. Na de middag kwam er bij momenten een zacht briesje doorheen en dat was ook voor de Safari surfers het teken om de planken te water te laten.

 

Als eerste opdracht werd er een klein parcours rond enkele boeien gevaren en daar had eigenlijk niemand echt moeite mee... het beste bewijs dat het met onze lessen wel snor zit. :-)

Daarna werden de zeilen ingeruild voor SUP-peddels en werd de plas al peddelend verkend. Compleet met een eenvoudige opdracht onderweg en een professionele "cocktail"bar halverwege. 

Tot slot werd ook de oog-hand coördinatie van de deelnemers -en ook de aanwezige sympathisanten- nog getest met een potje waterballon werpen. Topscorer hier was het gelegenheidsteam van Dirk & Jorit die hun ballon maar liefst 19m ver gooiden en opvingen alvorens hij bij een volgende poging te pletter sloeg.

 

Kortom, volgens ons was het een geslaagd activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is!

Omdat beelden meer zeggen dan woorden kan je de foto's bekijken in de fotogalerij.


Ook onze vrienden van Paalonline hebben een mooie fotoreportage gemaakt.


Reactie schrijven

Commentaren: 0