Memorial Jean, Johan & Peter

Vorig jaar werd voor de eerste maal de Sirocco Memorial georganiseerd, ter ere van drie overleden clubleden. Aangezien dit een mooi initiatief is dat op het nodige enthousiasme werd onthaald, beslisten de organisatoren dit jaar voor de tweede editie te gaan. Vrijdag 9 september dienden de teams zich dus weer aan, om gedurende twee uur de Paalse Plas surfend en suppend te veroveren.

 

Aangezien de windvooruitzichten niet optimaal waren, werd immers beslist om de eerste ronde surfend, en het vervolg suppend af te leggen. Zeker de eerste ronde liep daardoor wat uit, want een goede 20 min na het startsein, was de wind bijna volledig weg. Ideale omstandigheden dus om het pompen te oefenen, en het al zwemmend terugkeren met zeil op de plank. Ondertussen was het ook stilaan donker geworden, waardoor het wat moeilijker werd de te nemen boeien nog te zien op het water.

 

Na een goede twee uur werd het eindsein gegeven met een mooi stukje vuurwerk door ons aller voorzitter Joël, wat dan echter weer niet werd gesmaakt door onze collega van het fietscafé. Toen deze plooien ook weer gladgestreken waren, konden we de prijsuitreiking volgen onder het nuttigen van enkele drankjes. Juist zoals vorig jaar waren er weer lekkere Italiaanse hapjes beschikbaar, terwijl DJ Jos V het geheel voorzag van muzikale klanken. Eén en ander zorgde er mee voor dat we na weer een geslaagde club-avond ons lokaal pas na 23u konden sluiten...