Verslag Kampioenschap & BBQ

Traditioneel sluit het surfseizoen met een club-wedstrijd met aanvullende BBQ. Dit jaar viel deze datum op 25 september. Eén week voor de aanvang waren er 23 ingeschrevenen, waardoor dit een besloten feestje dreigde te worden. Plotseling realiseerden velen zich echter, dat ze hét zomerevenement aan de Paalse Plas toch niet mochten missen, waardoor op korte tijd toch nog meer dan 50 mensen zich hadden opgegeven.

 

Klik op de foto om meer te bekijken...
Klik op de foto om meer te bekijken...

De BBQ dag was een échte topdag: we begonnen met een spannende wedstrijd met een aantal die-hard surfliefhebbers, die onder elkaar zouden uitmaken wie de club-winnaar van het afgelopen jaar zou worden. Na een spannende strijd was het Jos Volders die weer een trofee aan zijn palmares mocht toevoegen.

 

Aangezien in de loop van de dag én de zon én de wind aanwezig waren, kwamen er in de namiddag ook nog  verscheidene recreatieve club-surfers langs om op het water te genieten van deze prachtige sport. Kortom, een surfdag uit de oude doos.

 

Toen het een stukje later op de dag werd, werd het clublokaal weer mooi ingericht, de overbodige zeilen werden buitengelegd, de boten opzijgezet zodat iedereen ruim voldoende plaats had om aan te schuiven om van de bakkunsten van Jos en Koen te kunnen genieten,  in combinatie met het héérlijk bereide groentenbuffet van Krista, Chris, Linda, Ina en Sabine. Natuurlijk werden ook de nodige witte en rode wijnen niet vergeten, om het geheel compleet te maken. En zoals het een deftig georganiseerd feest tegenwoordig betaamt, was er ook aan de vegetariërs gedacht. Ook zij konden genieten van enkele alternatieven. Zoals het een sportieve club past, zorgden vele handen ervoor dat de opruim snel achter de rug was, zodat er nadien nog gezellig verder kon gekeuveld worden aan de toog.  Zoals iemand ergens terecht opmerkte, een dag om in te kaderen...

 

Voor de volledigheid voegen we hier nog even de einduitslag van het Clubkampioenschap 2016 toe:

Plaats Naam
1  Jos Volders
2 Peter Kellens
3 Gunter Noten
4 Edgard Triekels
5 Koen Lenaers
6 Dirk Wouters
7 Gert Bruyninkx